ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την διακόσμηση ολόκληρης της κατοικίας σας. Η ειδοποιός μας διαφορά είναι η εξειδίκευση στην ειδική κατασκευή, όπου δεν υφίσταται κανένας περιορισμός στην διαμόρφωση του σχεδίου, στις διαστάσεις και την επιλογή των χρωμάτων και των υλικών.

DL 06

DL 01

DL 02

DL 03

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΡΑΦΙΩΝ

Η ιδανική λύση για την διακόσμηση κάθε χώρου. Τα συστήματα ραφιών ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο design, την μεγάλη τους αντοχή και την μοναδική ευελιξία που προσφέρουν στην σχεδίαση. Προτείνονται για κάθε χώρο και κάθε εφαρμογή.

STILI 1

STILI 2

STILI 3

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ

ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Τα συρόμενα συστήματα είναι η κατάλληλη λύση για να χωρίσουμε ένα χώρο ή να απομονώσουμε κάποιο δωμάτιο. Είναι πολύ ανθεκτικά, με εύκολη ολίσθηση και πολύ μοντέρνα σχεδίαση. Τοποθετούνται εύκολα στο χώρο σας και βάφονται σε οποιοδήποτε χρώμα επιλέξετε.

SL 11

SL 2

SL 3

SL 4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ

Οι επενδύσεις τοίχου είναι η πιο σύγχρονη πρόταση στην σύγχρονη διακόσμηση. Μπορείτε να αλλάξετε τον χώρο σας με έναν κομψό και δημιουργικό τρόπο που προσφέρει πολύ όμορφο αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

DL 08

DL 03

DL 05

DL 04

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ

ΚΟΡΝΙΖΕΣ

Οι κορνίζες είναι κατασκευασμένες από οικολογικό υλικό και προσφέρουν άπειρες δυνατότητες συνδυασμών για την διαμόρφωση των τοίχων σας. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και σίγουρα κάποια θα ταιριάζουν ιδανικά στον χώρο σας.

ML 3

ML 2

ML 4